Stappenplan en werkwijze motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg stappenplan

Stappenplan

Je hebt de wens om snel je motor rijbewijs te halen in Voorburg of in de buurt van Voorburg, hoe sneller hoe beter uiteraard.

Bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg kan je terecht om versneld en met spoed je motorrijbewijs A te halen voor alle categorie├źn. Vanwege de verkorte spoedcursus voor het motorrijbewijs met meerder uren motorrijlessen in langere lesblokken is het snel halen van het motorrijbewijs heel erg snel binnen handbereik en daarom altijd maatwerk. Onze compacte en heel duidelijke werkwijze is als volgt:

  1. 1. Inplannen van de rijtest
  2. 2. Samenstellen van het lespakket
  3. 3. De spoedcursus en spoedopleiding motorrijbewijs
  4. 4. Praktijkexamen en onbeperkte CBR examengarantie
Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg stappenplan

1. Inplannen van de rijtest

Nadat door motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg al je vragen zijn beantwoord zal er een motorrijtest met jou worden afgesproken.

2. Samenstellen van het lespakket

Tijdens de motorrijtest word door je vaste rijinstructeur gekeken hoe jouw persoonlijke feeling en aanleg is voor het motorrijden, wat je rij technisch al beheerst en wat je leersnelheid is, hoeveel lessen je nodig hebt en wat je overige wensen zijn. De vrijblijvende motorrijtest vindt plaats vanuit ons eigen oefenterrein waar je geen last hebt van het overige verkeer.

Na afloop van de motorrijtest word de uitslag met je telefonisch besproken, zal het rijlespakket voor je op maat worden afgestemd en de verkorte spoedcursus motorrijlessen en de beide rijexamens AVB en AVD voor je worden ingepland zodat je snel het motorrijbewijs kan halen. Vergeet ons daarbij niet te machtigen bij het CBR en vul direct je gezondheidsverklaring in zodat er geen vertraging bij de examenaanvragen kan ontstaan.

Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg stappenplan

3. De spoedcursus en spoedopleiding motorrijbewijs

Je kan nu bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg met een gerust hart de snelcursus of spoedcursus motorrijbewijs gaan volgen en naar je beide praktijkexamens toe werken. Zoals in het pakket is afgesproken zit in de rijopleiding standaard een onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD en kan je met een gerust hart je versnelde motorrijopleiding gaan volgen en het motorrijbewijs snel halen.

4. Praktijkexamen en onbeperkte CBR examengarantie

Ons streven is dat je de eerste keer snel zal slagen met je motorrijbewijs halen. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben en niet slagen voor je motor rijexamen kan je gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie AVB en AVD van 12 maanden. Geen kopzorgen, wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde motorrijlessen te nemen.

Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg stappenplan