Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg is de beste motorrijschool in Leidschenveen!

Motorrijschool Leidschenveen - Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool om met een spoedcursus of spoedopleiding motorrijlessen snel je motorrijbewijs A te gaan halen in Leidschenveen? Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg is reeds 35 jaar gespecialiseerd om met een spoedcursus of spoedopleiding motorrijlessen je snel aan het motorrijbewijs A te helpen.

Je kunt bij onze motorrijschool terecht om met spoed je motorrijbewijs A te halen en motorrijlessen te volgen met een spoedcursus motorrijbewijs en aansluitend de beide rijexamens AVB en AVD te doen, inclusief onbeperkte CBR examengarantie.

Wil je met spoed het motorrijbewijs A op zak hebben, je hoeft nu niet meer verder naar een goede motorrijschool in Leidschenveen te zoeken!

Motorrijschool Leidschenveen - Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

Motorrijbewijs in 4 - 10 dagen

Hoe snel kan ik bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg mijn motorrijbewijs halen? Dat mag je helemaal zelf aangeven! Als je heel snel het motorrijbewijs A wilt halen, eventueel op een verlaagde motor, kan je het beste een motorrijleskamp of motorrijbewijskamp volgen. Het motorrijbewijs behaal je dan binnen 1 week of naar wens in 4, 5 tot 10 dagen en zetten we grote spoed achter je motorrijopleiding A.

Motorrijbewijs in 2 - 8 weken

Doe je liever iets rustiger aan maar wil je toch starten met het nemen van de motorrijlessen bij onze motorrijschool en snel het motorrijbewijs A halen met onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD, dan kan je alle spoed motorrijlessen volgen in 2 tot 8 weken. Bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg is het dus mogelijk om snel met een versnelde spoedopleiding motorrijlessen het motorrijbewijs A in Leidschenveen binnen 2 maanden te halen.

Motorrijschool Leidschenveen - Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

Motorrijlessen, theorie, examens met CBR garantie voor een vaste prijs!

Bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg weet je altijd vooraf exact waar je aan toe bent: je betaalt immers een vaste en voordelige prijs voor het rijlespakket welke voor jouw van toepassing is.

Inbegrepen in het rijlespakket zijn alle afgesproken motorrijlessen, de uitgebreide theoriecursus en de rijexamens AVB en AVD met een onbeperkte CBR examengarantie van 12 maanden. Je hoeft je niet meer druk te maken over de kosten, je weet altijd vooraf waar je aan toe bent en betaald dus nooit teveel bij onze motorrijschool!

Onbeperkte CBR examengarantie!

Ben je niet de eerste keer geslaagd, geen kopzorgen, door de onbeperte examengarantie betalen wij voor jou dan het nieuwe C.B.R. herexamen AVB en/of AVD zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde motorrijlessen te nemen.

Motorrijschool Leidschenveen - Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

Motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg werkwijze

Je hebt de wens snel te starten bij onze motorrijschool met het volgen van een spoedopleiding motorrijlessen en vervolgens met spoed het motorrijbewijs te halen, hoe sneller hoe beter uiteraard.

Bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg kan je terecht om met spoed je motorrijlessen te gaan volgen en snel je gewenste motorrijbewijs A te halen in Leidschenveen. Vanwege de verkorte spoedcursus motorrijlessen voor het motorrijbewijs met meerder uren of lesdagen motorrijlessen in langere lesblokken is het snel halen van het motorrijbewijs in Leidschenveen heel erg snel binnen handbereik en daarom altijd maatwerk.

Onze motorrijschool hanteert een heel duidelijke werkwijze en werkt als volgt:

 1. Inplannen van de rijtest
 2. Samenstellen van het lespakket
 3. De spoedcursus en spoedopleiding motorrijbewijs
 4. Praktijkexamen en onbeperkte CBR examengarantie
Motorrijschool Leidschenveen - Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg

10 voordelen, 100% gegarandeerd!

 1. Bij motorrijschool Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg snel starten met motorrijlessen, dus ook in Leidschenveen.
 2. Spoedcursus motorrijlessen in 2 tot 8 weken of met een motorrijleskamp van 4, 5 of 10 dagen.
 3. Altijd lekker om te weten, onze 12 maanden durende onbeperkte CBR examengarantie.
 4. De kosten bij onze motorrijschool zijn aan de hand van een rijtest vooraf bekend.
 5. Snel en voordelig je motorrijbewijs halen, gespreide betaling mogelijk, je betaald nooit teveel.
 6. Gratis theorie online cursus voor het motorrijbewijs ter waarde van € 69,50
 7. Indien noodzakelijk kan er gebruik worden gemaakt van verlaagde lesmotoren.
 8. Bij onze motorrijschool altijd examenplaatsen beschikbaar in de regio Leidschenveen.
 9. Vaste rijinstructeur bij alle motorrijlessen met een hoog slagingspercentage.
 10. Start met 2, 3 of 4 personen bij onze motorrijschool of geef ons een nieuwe cursist door en ontvang nog een extra korting.
Motorrijschool Leidschenveen - Spoedcursus Motorrijbewijs Voorburg